Den lokale smedje har altid været en central del af byen Øsløs. I 1984 overtog Karl Andersen den gamle landbrugssmedje i Øsløs, hvorefter virksomheden skiftede navn til Øsløs Maskinfabrik.

I 2003 blev virksomheden overtaget af klejnsmed Ole Kiilsgaard. Ole har en baggrund som værkfører på flere forskellige maskinfabrikker i Nordjylland, hvor han i mere end 25 år forinden, har arbejdet med rustfrit stål.

Virksomheden voksede sig fortsat større, i løbet af de følgende fem år blev medarbejderstaben fordoblet fra seks til 12 ansatte. Produktionen blev målrettet mere mod emner i rustfrit stål til fødevareindustrien og kundekredsen blev løbende udvidet.

I 2008 flyttede virksomheden ind i de lokaler, vi kender i dag. Virksomheden råder i dag over 1000 kvadratmeters produktionshal og kontor.
Virksomheden er i støt udvikling, og har blandt andet indført LEAN i produktionen. Derved reduceres spildtid, og der skabes et langt mere effektivt flow i hele produktionen.

I 2016 var virksomheden klar til for alvor at slå sig fast på det internationale marked. Under navnet Oslos, er virksomheden i dag parat til nye internationale samarbejdspartnere. Navnet Oslos tager sit udgangspunkt i den by, der lige fra starten har dannet rammerne om virksomheden. Navnet er lokalt forankret, men på ingen måde lokalt begrænset.

Kvaliteten af de leverede maskiner er altid 100 % som aftalt,
så for os er Øsløs Maskinfabrik den ideelle leverandør og samarbejdspartner.

One2Feed , Intelligent Cow Feeding, Denmark


  

 

 

GLOBAL & MILJØ 

Øsløs Maskinfabrik er en moderne og miljøbevidst virksomhed, der ønsker at forebygge alle former for miljøbelastninger.
Derfor indretter vi løbende vores produktion med fokus på miljøet.

Top